Voorwoord door Jessica Kersten

Adelaide Geurtse (1950), de auteur, een vrouw met twinkelende ogen en een onbevooroordeelde, vriendelijke blik, is te bescheiden om de kracht van dit boek te beschrijven. Door dit boek laat zij je op nederige wijze voelen wat er is; je weet en voelt dat het de waarheid is. Door je open te stellen voor de zoektocht van Adelaide, stel je je onbewust open voor je eigen zoektocht naar waarheid. Je ontwikkelt een filosofische manier van denken, voelen en weten over wie jij bent, in relatie tot de wereld én het oneindige.

Adelaide heeft na haar werk in de reguliere zorg, 20 jaar ervaring opgedaan in haar eigen praktijk voor natuurgeneeswijze. Zij is onder andere 20 jaar Yoga docente (klassieke Raja Yoga) geweest en is oprichtster van een centrum waar speciale aandacht wordt geboden aan mensen met het Down syndroom. Adelaide is filosofisch ingesteld en zoekt haar hele leven al naar waarachtigheid, eerlijkheid, geweldloosheid, saamhorigheid en vooral het creëren van een liefdevolle woon- en leefomgeving.

Het observeren en bestuderen van het menselijk gedrag, relaties tussen dieren onderling en de natuur op zich heeft haar altijd al geboeid. In het bijzonder haar eigen handelen in relatie met de buitenwereld.

In dit boek spreekt Adelaide op een invoelbare wijze over haar ziel, ego en geest en hoe zij belangrijke lessen tot zich heeft genomen.

Laat dit boek je inspireren, je hart stromen en je ogen doen twinkelen.

Boek informatie

  • ISBN: 978-90-828348-0-2
  • Paperback: 155 pagina’s
  • E-book: 150 pagina’s
  • Gepubliceerd: 1e editie, 7 september 2018
  • Beschikbaar in: Nederlands
  • Demo: PDF Downloaden
  • Uitgever: BoekSucces

Nieuwsbrief

null

Softcover

€17,95
null

E-book Download

€12,95 direct in je mailbox
null

PaperBack + E-Book

€22,95

Rutger Oord

Ook een boek geschreven?

Boeksucces snapt dat het spannend is om een boek uit te geven. Gedreven en gepassioneerd schrijf je een boek, maar wie zegt dat anderen daar ook op zitten te wachten? Zijn mensen benieuwd naar wat je op papier hebt geschreven?

Het is een grote drempel om naar een uitgeverij toe te stappen en daardoor blijven velen boeken van nog onbekende schrijvers op het schap liggen. Boeksucces vind dit zonde.. Je leeft maar 1 keer en zonder uitgifte zul je nooit weten wat het een ander had kunnen brengen. (Laat het aan de lezer over of zij jou boek interessant vinden of niet )

 

 

Wie is BoekSucces?
Boeksucces is een dochteronderneming van Oorddesign; een full service reclamebureau. En full service zijn we.. Creatief bezig zijn maakt mij enthousiast en deze creatieve uitspattingen stoppen niet binnen gezette kaders. Ik vind het prachtig om abstracte dingen visueel te maken. Wij geven jouw letters een huisstijl, een visueel karakter dat bij de inhoud van het boek past.

Maak vrijblijvend een afspraak om te brainstormen over jouw boek. Kijk of je een klik voelt met Boeksucces en of je samen dit avontuur aan durft te gaan.. Ik heb er in ieder geval zin in!

AFSPRAAK MAKEN